keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Katso silmillä varpaiden



    
Oikea jalkani on oikea kaunosielu. Nyyh, tämä ansaitsee pääkuvan paikan


























10:30

Heräsin. Varpaani heiluivat mukavasti, ikään kuin tervehtien minua näin aamusta. Sanoin niille huomenta ja sitten panin ne töihin. Nousin ylös jotta voisin aloittaa pakkaamisen. Jalkani olivat kumminkin eri mieltä: ne halusivat aamupalalle. Varpaani ohjasivat taitavasti jalkojani enkä voinut muuta kuin kirota sitä että olin kouluttanut ne niin hyvin. Vasen jalkani näytti minulle keskivarvasta, ja näytti kieltä. Perskule sentään.


12:00

Lopetin pakkaamisen. Varpaani nukkuivat. Hyvä, sillä nyt pystyin toteuttamaan ilkeän suunnitelmani niiden aivopesemiseksi. Monet eivät näes tiedä, että sukat ovat todellisuudessa varpaiden tottelevaisuuspantoja, joille ne saadaan kurinalaisiksi. Otin hiljaa kaapistani erikoissukkani, joiden avulla pystyin myös yhdstämään niiden aivot yhtenäisiksi omieni kanssa että voisin keskustella niiden kanssa ja jakaa aisteja niiden kanssa. Kun olin ottamassa sukkia kaapistani, koira alakerrassa haukahti, herättäen varpaani. Ne huomasivat välittömästi että olin ottamassa sukkiani ja ne hyökkäsivät kimppuuni. Taistelu oli raivoisaa, molemmat jalkani taipuivat asentoihin joiden en tiennyt olevan mahdollisia. Sain lopulta vahvemman mutta tyhmän oikean jalan napattua sukkaan ja se rauhoittui. Vasen jalka lopetti myös taistelun, sillä varpaat tajusivat etteivät mahtaisi mitään yksin minua vastaan. Hitaasti pujotin toisen sukan vasemman jalkaterän ympärille ja sain yhteyden. Hienoa.

12.30

Lähdin kohti bussipysäkkiä. Varmuuden vuoksi olin pistänyt erikoisvahvisteiset suojat varpaiden ympärille. Koskaan ei voi olla liian varovainen. Olin kumminkin reilu ja annoin varpaiden ohjata jalkojani kohti bussipysäkkiä. Kaikki meni hyvin siihen saakka kunnes olimme päässeet pysäkin penkille istumaan. Suuren maitorekan tullessa ohitsemme, varpaani yrittivät murhata minut siirtymällä kohti rekkaa. Sain kumminkin nopeilla reflekseilläni estettyä murhayrityksen. Rangaistukseksi en ottanut turvasuojia (eli kenkiä) pois bussimatkalla. Varpaani valittivat kokoajan tunkkaisuudesta ja siitä etteivät ne nähneet mitään. Olisitte olleet kunnolla.


14.55

Saavuimme Helsingin bussiterminaaliin. Jalkani vaativat että lepäisimme. Mutta se ei käynyt minulle vaan suuntasin kohti Achan-kahvilaa, joka on Kampissa. Siellä oli btw tosi kiva ja jutusteleva barista :D se oli niin iloinen että jos nään sen sitten kun tuun takaisin niin se pääsee mun blogiin. Tai siis jos se suostuu.
Varpaani marisivat kokoajan, kunnes pääsimme takaisin terminaaliin. Ne nukahtivat. Kävelin bussiin. Nukahdin itsekkin.


16.00


Idiootti nukkuu. Emme löydä mistään muovipussia, jolla voisimme tukehduttaa hänet. Hyvät ihmiset, tässä ovat varpaat. Me olemme varpaiden vapaustaistelija ryhmä "Voiman Kynsi" ja me olemme tulleet tänne kertomaan varpaillenne että zorron aika on ohi. Se on Sorron. Palasin takaisin ja nujersin kapinoivat varpaani. Oikean jalan varpaani alkoivat jutustelemaan, sillä se on aina ollut se uskollisempi puoli. Keskustelimme paljon politiikasta. Ja annoin sen ottaa kuvia. Tässä teille niitä.

EHEHEHHEHE "SEKSI"

MinttuSuklaa

Helsingissä satoi aika reippahasti :D


Shh, ne molemmat nukkuu....

20.00

Olemme viimeinkin perillä. Varpaani nukkuvat väsyneinä sohvalla kun minä kirjoitan blogiani keittiössä. Varpaani ovat oudossa asennossa. Niillä oli hauska päivä. Ne ovat kuin pieniä lapsia, jotka eivät aina osaa käyttäytyä. Mutta siksi minä niitä rakastankin. Oih, tässä rupeaa miestä itkettämään kun mietin aikaa jolloin ne kasvavat isoksi ja lähtevät pesästään. Voi noita hassuja sällejä....

3 kommenttia:

  1. Jäin miettimään tota otsikkoa tosi pitkäksi aikaa;
    siis silmillä varpaiden....siis varpaiden silmillä...onko niillä silmät?
    Ja jos on, onko niillä kaikilla? Vaiko vain esimerkiksi isovarpaalla?

    Joo, kiitos tästä laadukkaasta ajatusvyörystä, oi rakas Robin! :D

    VastaaPoista