perjantai 7. kesäkuuta 2013

KAUHEE LASKUTUS

     

Nyt väsyttää tai ainakin vähän. Laskukausi, silloin kaikki tuntuu olevan huonosti, tuntuu aina olevansa yksin. Muttei siitä enempää, se kuulostaa kauheammalta kun selitän siitä laskukauden aikana. Selitän sitten joskus jos teitä kiinnostaa.

Mutta mitä tekee ihminen silloin kun on tyhmä olo?

Selaa internettiä. Tässä siis tänään mun nettitärpit, ne mitkä herätti mun kiinnostukset

Katsokaa mitä löysin alhaalta. Sitä ennen kumminkin teille ROBININ VIIKKO


         



Naiset ja niiden harrastukset


Iltasanomat uutisoi siitä kuinka naisia innostaa enemmän shoppailu kuin seksin harrastaminen. Ja kaiken lisäksi siitä tulee parempi olo kuin seksin harrastamisesta...

Suoraan kopioitu Iltasanomat.fi:stä: "naisista 55 prosenttia saa onnistuneista ostoksista paremman olon kuin seksistä. Vastaajista 11 prosenttia oli sitä mieltä, että shoppailu on aina poikkeuksetta kivempaa kuin rakastelu. 

Ultimate shopper -ohjelman teettämään tutkimukseen vastasi 2000 parisuhteessa olevaa brittinaista. Tutkimuksen mukaan naiset ajattelevat shoppailua seksiä enemmän. Ostokset ovat ajatuksissa kuusi kertaa viikossa, kun taas seksi tulee mietteisiin vain neljästi. "

Tässähän mies tietysti vois loukkaantuu ja sanoa että "AI NAINEN AJATTELEE? UUS KYKY." Hei miehet mietitään vähän: naisten mielestä helposti yli 3 tuntia kestävä reissu tuottaa noin 50% enemmän nautintoa kuin 10-30 minuuttia kestävä (siis koko esileikki+akti) sängyssä peuhaaminen. Helposti lasketaan ilman pitkää matikkaa:

  • Shoppailu \div \!\, Ajalla = 150np(nautintopistettä) \div \!\, 180 min = 0,8333 nautintopistettä per minuutti
  • Seksi \div \!\, Ajalla = 100np \div \!\, 30 min = 3,333 nautintopistettä per minuutti
  • Älkää itkekö miehet.

Trollaava muusikko


Lisää Suomi-journalismia: kokeellisen konemusiikin joku ihmehyyppä Eliks:en vaatii aika hemmetisti keikasta. Tää tyyppihän siis sano ettei se haluu keikkailla (koska ei haluu kuulemma olla uus Robin), mutta se päätti kumminkin vastata näille tyypeille. Tässä sen hieno lista sen takahuone raiderista:


Hienoin trolli ehkä koskaan :D

Terroristioravat FTW

Suomen journalismin huippujuttu. En viitti kertoo muuta kuin että Suomen armeija on kouluttanut oravia tuhoamaan taktisia paikkoja liittyen tulevaan Suomen armeijan liikekannallepanoon. Valkon maagiset maavoimat on näitä kouluttaneet. Toivottavasti mua ei murhata tän takia.




-------------------------------------------------------------------------------

2 kommenttia:

  1. ei oo totta!!! tai sitten oon erikoistapaus... :D

    niija mahtava video taas kerran !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljatuksia Inkalta ;) no mutta kiitos hei! Teen aina parhaani, sen mitä pystyn ja niinpois päin :D

      Poista