maanantai 24. kesäkuuta 2013

-muoti-

Muoti on muotia vaikka voissa paistais



Ei tässä voi muuta sanoa. Minä ihan rauhassa selailin internettiä siinä toivossa että löytäisin jotain kivaa teille sillä en pistä mitään kuvia itsestäni enkä mistään tänään kun mä näytän kauniilta kuin kananperse. Jostain syystä kumminkin laitoin tollasen gifin, joka pilaa täysin tän hienon postauksen asettelun. Mä kun kuvittelin että internettiä saa selata ihan rauhassa. Ei saa näköjään koska siellä on kaikkea kivaa. Niinkuin Iltasanomien muotiosasto. Siitä kiinnostuneena kävin kurkkaamassa mitä sieltä löytyis.


Iltasanomien muotiosasto on kamalaa soopaa. Mä en tosin ehtiny sitä kauaa selailla kun mun eteeni tipahtivat miesten muotivaatteet 2014. Sen sijaan että haukkuisin ne pystyyn, aion olla kunnon fashionista. Nyt siis on luvassa teille lukijat jotain herkkua: te saatte Muotikomisario Korhosen tiukan muotipaketin. Muotipoliisi rullaa eteenpäin!

Aloitetaan noista kahdesta ylimmästä, joilla on musta tausta. Hiukset ovat 80-punk-post-hipster tyyliä, tuo mieleen juuri kastellun maton. Matto vaikutelmaa lisää sopusointuisan värinen rätti. Voisin laittaa tuollaisen lattiamatoksi. Sen verran komian värinen. Oikea yläkulma puolestaan on näistä kaikista parhain. Keltainen takki, joka näyttää aivan selvästi sadetakilta luo brittiläisen tunnelman.Kauluspaita ja solmia näköjään sopivat kaikkeen, samoin tyylikkäät bilelasit. Lisäksi mallin hiustyyli muistuttaa omaani. Kolmessa alemmassa kuvassa näemme klassista multi-dressingia. Muotisuunnittelija haluaa mallin näyttävän moninkertaisesti paremmalta, joten sen sijaan että hän olisi tehnyt mallista järkevän näköisen, hän on laittanut mahdollisimman monta ihanaa vaatekappaletta mallin päälle.

Seuraavissa kuvissa kuvastuu hyvin mun kutsuma "Jack&Jones-syndrooma" jossa brändin logoa tungetaan joka paikkaan. Ei se paha juttu tässä oo, ne on hyvin saatu laitettua paikoilleen, toisin kuin Jack&Jonesin paidoissa ja huppareissa. Vasemmanpuolisen hieno ämpäri on hieno, se jotenkin tuo esiin suunnittelijan älykkyyden. Muuten lähes normaalin jumpsuitin tyylinen yhdistelmä harmaassa jää aika tylsäksi. Liian pieni bleiseri pilaa keskimmäisen kuvan, mies näyttää kuin vauvalta. Lapsellista sanoisin. Mutta itse voisin käyttää noita kenkiä, ne ovat ihanat <3 Viimeinen kuva taas jatkaa suunnittelijan jumpsuit-fetissiä, ilmeisesti kyseessä on jumpsuit joka on leikattu keskeltä kahtia. Kuinka innovatiivista!

Keräsin viimeiseen kolmeen kuvaan ehdottomasti huomiotaherättävimmät kuvat. Ensimmäinen edustaa pre-fusion-tyyliä missä kaksi eri suuntausta yhdistetään ennennäkemättömällä tavalla. Ozzy Osbourne-One Direction yhdistelmä tuottaa Ozzy Direction tyylin, joka ei jotenkin kolahda minuun. Voisin kuvitella tuollaisen juoksemassa sateisessa syysillassa. Mutta syksystä päästään kevääseen, jota keskimmäinen kuva edustaa hyvällä tavalla. Miehinen käsilaukku ja kukkahattusedältä varastettu hattu sekä paita ovat suorastaan hurmaavia. Pidemmillä hiuksilla häntä luulisi naiseksi.
Kakkuna kirsikan päälle oikeanpuolinen värioksennus. Tai ei se mikään värioksennus, ihan normaali oksennus. Naaman peittämistä en ymmärrä. Paita olisi voinut toimia pelkästään tämän värisenä, mutta yksipuolisuus tekee tästä asukokonaisuudesta tylsän.


-------------------------------------------------------------------

Sanoinhan teille etten pidä taukoa kokonaan. Kun pidän taukoa lukemisesta, käytän sen ajan osittain teihin. Lisäksi huomenna kun menen Helsinkiin niin saatte uuden blogipostauksen, jonka kirjoitan bussissa :D



1 kommentti: