tiistai 25. kesäkuuta 2013

Paniikki

Noh, en sittenkään miettinyt kamalasti mitä kirjoittaisin, sillä luin jotain kamalaa. Se sai mut miettimään oman Facebook-sivun pystyttämistä. Tämän idean kumminkin pistän kypsymään vielä joksikin ajaksi. Mutta haluaisin kertoa teille tästä asiasta. Ennen sitä mainitsen kumminkin että olen huomenna menossa katsomaan Parkway Drivea, Billy Talentia, Stone Souria sekä Green Dayta Rock The Beach-Festarille! Tämä tarkoittaa vielä yhtä mahdollista postausta tällä viikolla. Te saatte herkkua. Ihan kuin en olisikaan edes tauolla.

Itseasiassa aika kova paniikkikin tuli, mutta onneksi loppujen lopuksi olen kylmähermoinen mies. Luin siis että Google Reader poistuu käytöstä 1.heinäkuuta, mikä tarkoittaa sitä että toi "Liity tähän sivustoon" lukijat palkki häviää. Tai ainakin niin luuleen, toivottavasti olisin väärässä. Mutta varautuakseni tähän, siirsin kaikki lukemani blogini bloglovin'in lukuluetteloon, mihin kätevästi löytyy yksi ihana nappi. Nyt toivoisi teiltä kaikilta että tekin tekisitte niin, siltä varalta että Google Reader todellakin lopettaa toiminnansa kokonaan. Siksi laitoinkin teille tälläisen kivan linkin tossa siihen Google Readerista siirtämiseen! Bloglovin' on ihan jees juttu, joten tehkää itsellenne palvelus* ja klikatkaa!

*Ei ostopakkoa. Ihmiset jotka eivät tajua että tämä voi olla totta ovat heinänsyöjiä. Ottakaa itseänne varpaasta kiinni ja ostakaa lepakko. Sitten laittakaa kaksi kiloa sieniä pataan ja paistakaa niitä viisi minuuttia kolmoslevyllä 225-asteessa. Prinsessoja ja kosmonautteja

1 kommentti:

  1. http://pienivarpunen.blogspot.fi/2013/05/hidastakaa-vahan-hatikoijat.html <-- Tuolta löytyy hyödyllistä tietoa "paniikkia" koskien :)

    VastaaPoista