keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Syksyinen nyyhkiminen

Pimeä syksykö?


Syksyllä tekee aina mieli uudistaa itseään. Kaikki muut tuntuvat olevan väsyneitä, masentuneita tai muuten vaan nuutuneita riehakkaan kesän jälkeen. Ehkäpä juuri siksi blogiradio on nyt täynnä rakkausmusaa. Syksyllä kaupat lopettavat alensa ja tyhmät ihmiset ryntäävät ostamaan kamaa. Erittäin piristävää.

Katson ikkunasta ulos
Siellä on tummaa, pimeää
Ei näy valon häivääkään
jään yksin hämärään
kävelemään yksin pimeään

Näin kirjoitti Robin Korhonen, 11.v. Deeppiä. Tosi syvällistä. Taisin olla aika masentuneen oloinen jo siihen aikaan. Plus taiteellinen, kuten runosta ja sen jambisesta runojalattomuudesta näette. Syksyllä vaan tekee mieli kaivaa vanhat muistot auton takapenkiltä ja katsoa niitä, ja sitten ihmetellä miten on onnistunut tekemään jotain sellaista. Ja sitten polttaa ne. Tai tuoda kaikkien nähtäville kuten minä tein. 

Katson uudelleen ulos
Ei siellä näy sen uudempaa
Tahtoisin vaatekaappiani uudistaa
mutta kaikki kaupat samaa shaibaa myy
siihen mielikuvituksetokin kyllästyy

Jos runoilisin, niin jatkaisin runoani noin. Sillä kävin shoppailemassa tässä hetki sitten ja jouduin pettymään. Aleksi13. Seppälä. Kappahl. H&M. Jack&Jones. Dressman. Jack&Jill. Mistään en löytänyt mitään sellaista minkä olisin välittömästi napannut mukaani, mihin olisin ihastunut silmänräpäyksessä. Mulla on tapana nähdä jotain mistä automaattisesti tykkään. Tai oikeastaan se on meidän miesten juttu. Meidän ei tarvitse vertailla vaatteita koska meillä on selvä maku ==> jos ei tykkää niin ei tykkää. Naisille vinkiksi, miestä ei yleensä kannata pakottaa/suostutella ostamaan tiettyä tuotetta. Lahjaksi kannattaa mielumin ostaa, jostain syystä silloin myöntyminen on helpompaa. Mutta siis kiertelin kaikkea ja jouduin epäonnekseni katselemaan vaatteita, loppujen lopuksi löysin yhden hyvännäköisen josta puoli-innostuin. Ostan sen kunhan käyn uudestaan seppälässä.
Monet naiset on selittäny mulle kuinka pitää epäonnistuneen shoppailureissun jälkeen ostaa jotain "lohtutuotetta". Itse en siihen alennu, vaan menen masentuneena katselemaan Ebaysta kaikkea ihanaa mitä voisin ostaa ---- *Huokaus* ne on niin ihania että haluan niin paljon. Valitsin teille tästä esimerkiksi muutamat mitä katsoin... kunpa sais töitä niin sais rahaa ja pääsis tuhlaamaan....





Kirjoitukset vie yllättävän paljon aikaa. Kahden viikon päästä pääsen vasta kirjoittelemaan säännöllisesti, nyt kirjoitan aina kun ehdin. Tulen pistämään ainakin yhden asupostauksen ihan vain harjoittelumielessä sillä lupasin teille sen 30 päivän asugallerian. Se tulee kumminkin vasta vikana listassani. Siihen panostan eniten. 

Lisäksi hei, yritän kasata robinin viikon perjantaiksi :) ja ehkä jotain erikoispostausta. Ehdotuksia?

2 kommenttia:

  1. Heeei, vähän jännää lukea miesten ajatuksia shoppailusta o_O Mutta toi sun runo. Ja sun pohdinnat ylipäätään. Oot mahtava, aina kun tarvii piristystä päivään niin tänne vaan vaikka lukeen vanhoja postauksia ^^ Mulla on ikävä robinin viikkoo :''( Ja hei tee blogilles facesivut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SÄ, syksyinen neiti, pelastit just mun päivän :D Siis odotas vaa perjantaita, mä omistan seuraavan postauksen läheskokonaan sulle ja sun ihanalle kommentille.

      Poista