torstai 19. syyskuuta 2013

Yo-pelleilyä

YO YO YO

Huhhuh että tää YO-kirjoitus/pelleily on rasittavaa. Se että meistä ihmisistä tehdään jotain teollisuusbroilereita on naurettavaa. Jep, luit oikein: BROILEREITA. Musta on kiva ajatella meidät pieniksi kananpojiksi jotka juoksentelee ympäriinsä kunnes meitä on jalostettu tarpeeksi ja meistä päästään nyhtämään tarpeeksi hyödyllistä valtiolle. Hyväksytään totuus, meistä tehdään vaan lisää ruokaa valtion nälkäisellä kisumirrille.
Kun päästään tollaisesta aivopierusta eteenpäin, kirjoitukset on oikeastaan ihan jees. Huomenna tänään eilen (anteeksi viivästys) oli tarkoitus kirjoittaa englantia, johon en oo vaivautunut lukemaan millään tavalla. Jos leffojen ja sarjojen katselu lasketaan niin sitten oon tehny ihan uskomattomalla tahdilla. Oon silloin maailman paras opiskelija. Sen jälkeen olis aikaa taas chillailla ja kirjoitella, jonka jälkeen olis syksyn viimeisten kirjoitusten aika: maantieto. Ja sen lisäksi pitäis päästä shoppailemaan, tahdon niitä ihania vaatteita omaan vaatekaappini nyt ja heti.
Tälläistä sitä on olla vankina


Mutta ei huolta rakkaat lukijat! Nyt on tyrannien aikakausi ohi ja uskon pääseväni tekemään jopa PÄIVITTÄISIÄ POSTAUKSIA. Plus pääsen itkemään, koska huomasin että multa on lähteny yksi lukija ;( on niitä varmaan useampikin lähteny, mutta mä en huomaa, sillä oon aina niin innoissani kun saan uuden lukijan. Melkeinpä sairaalloisissa tasoissa mennään.

Nyt on aika mennä syömään karkkeja tosta mun prinsessakulhosta ja suunnittelemaan robinin viikkoa! Ei huolta, yritän saada sen valmiiksi huomiseksi! KUNNIASANALLA!



Ps. kiinnostaisko ketään lippu Tavastian lauantaidiskoon? Sain yhden ylimääräisen sellaisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti